Een team, dat betrokken is bij de gezondheid en vitaliteit van mensen, eigenzinnig & innovatief is op het gebied van preventie met betrekking tot vitaliteit en fysieke belasting. Een team, dat een warm hart heeft voor de fysiotherapie en de wetenschappelijke onderbouwing als de grondslag hanteert voor het bedrijfsconcept Nederland Bewust Vitaal.

De medewerkers van Triple Dynamixs hebben meer dan 20 jaar ervaring met preventieve (bedrijf)zorg, met het ondernemerschap en het ondersteunen van bedrijven in hun Gezondheidsbeleid op het gebied van fysieke belasting. Triple Dynamixs deelt haar gespecialiseerde kennis binnen Nederland Bewust Vitaal met de aangesloten fysiotherapeuten door middel van vraaggerichte opleidingen, persoonlijke training en coaching.

Het gezondheidsmanagementbureau Adaptics, heeft meer dan 10 jaar ervaring in het bedrijfsleven en is toonaangevend op het gebied van gezondheid- en vitaliteittesten. Het gevalideerde test- & meetconcept en een uniek vitaliteitsportaal is tot stand gekomen in samenwerking met oa. Hogeschool Arnhem en Nijmegen en Radboud Universiteit Nijmegen. Zowel het test- & meetconcept en het vitaliteitsportaal worden in de aangesloten fysiotherapiepraktijken op maat geïmplementeerd.

Beide partijen hebben hun krachten gebundeld in het bedrijfsconcept Nederland Bewust Vitaal. Mede door het jarenlange intensieve contact met het bedrijfsleven, zorgverzekeraars en het inzicht in het huidige zorgaanbod van de fysiotherapie, is de afstemming op de marktbehoefte optimaal.