Maakt u zich als zorgprofessional ook zorgen over de afnemende gezondheid en vitaliteit van de medemens, de vitaliteit van de kinderen, het – vanuit dit perspectief – langer moeten blijven werken en de steeds duurder wordende zorg? Hoe ziet u uw rol als fysiotherapeut hierin? Kunt u als fysiotherapeut meer grip krijgen gezondheid en vitaliteit? Wat is de rol van preventie? En waar ligt de verantwoordelijkheid van uw patiënt/cliënt? Wat wilt u als fysiotherapeut eraan doen?

Nederland Bewust Vitaal heeft een missie en ziet een uitdaging in een goed toekomstperpectief voor gezondheid, zorg en fysiotherapie.

Gedreven en enthousiast gaat Nederland Bewust Vitaal deze uitdaging aan op het gebied van fysieke belasting en vitaliteit om met evidence-based- practice (bedrijf)-zorgprogramma’s, een evidence-based- practice test- & meetmethode en wetenschappelijke onderbouwing, inhoud te geven aan toekomstvaste (bedrijf)zorg.

Nederland Bewust Vitaal biedt de mogelijkheid voor fysiotherapiepraktijken om deel te nemen en hun krachten te bundelen in de landelijke kwaliteitsketen Nederland Bewust Vitaal. De aangesloten fysiotherapiepraktijken krijgen de beschikking over een gevalideerde test- & meetconfiguratie op maat, een uniek vitaliteitsportaal en ontvangen opleidingen op maat, om zich daarmee te specialiseren in bedrijfszorg, zelfmanagement, preventie en lifestyle.

De benodigde (bedrijf)-zorgprogramma’s en de test- & meetmethode zijn bedoeld als een aanvulling op het al aanwezige aanbod van de zorgproducten in de fysiotherapiepraktijk.
Nederland bewust Vitaal biedt opleiding, ondersteuning en begeleiding aan de aangesloten fysiotherapiepraktijken. Nederland bewust Vitaal stimuleert het ondernemerschap en het maatschappelijk verantwoord ondernemen binnen de aangesloten fysiotherapiepraktijken.

Het doel van Nederland Bewust Vitaal is, dat de aangesloten fysiotherapiepraktijken, vanuit een exclusiviteit in een afgebakende regio, zelfsturend en zelfredzaam, in gezamenlijkheid een duurzame, meetbare bijdrage leveren aan Gezond en Vitaal Nederland, preventie en aan toekomstvaste fysiotherapie met een wetenschappelijke onderbouwing.

Gezond & vitaal worden en blijven: We kunnen er niet vroeg genoeg mee beginnen.

Wij zien de uitdaging en de kansen! U ook?

 

Nederland Bewust Vitaal is het initiatief van

Richard Schüller, Triple Dynamixs 06-13112559
Wil Griffijn, Triple Dynamixs 06-13110997
Lucas Gerritsen, Adaptics 06-28262353 LinkedIn van Lucas Gerritsen
Chiel van Kollenburg, Adaptics 06-52428868