Het vormen van een exclusieve landelijke Business Group met fysiotherapie praktijken, om samen te werken in het doelgebied vitaliteit en fysieke belasting en vanuit het ondernemerschap en het maatschappelijk verantwoord ondernemen een duurzame en resultaatgerichte bijdrage te leveren aan een Gezond en Vitaal Nederland.

Nederland Bewust Vitaal staat open voor fysiotherapiepraktijken, die de visie en missie van Nederland Bewust Vitaal willen delen, krachten willen bundelen, expertise willen delen, kwaliteit willen optimaliseren & borgen en een toonaangevende bijdrage willen leveren aan bovengenoemd doel en aan de preventieve oftewel 0-delijnszorg.

Dit biedt u als praktijk meer invloed, onafhankelijkheid, zekerheid en een onderscheidend vermogen in uw regio.  Nederland Bewust Vitaal ondersteunt u om zélf waardevermeerdering  te creëren, voor uw fysiotherapiepraktijk(en), het vak fysiotherapie, en ook voor uw doelgroep, de consumenten- en de zakelijke markt.

Nederland Bewust Vitaal is onderscheidend in helderheid, functionele toepasbaarheid, wetenschappelijke onderbouwing en borging.

Wij zien de uitdaging en de kansen! U ook?